Aangenaam Wonen
Aangenaam wonen

Vitalis Residentie Genderstate bestaat uit 2 gebouwen Genderstate I en Genderstate II. Elk met 22 ruime en comfortabele huurappartementen met parkeerplaatsen buiten. Beide gebouwen zijn zeer nabij woon- en zorggebouw Engelsbergen gelegen.

De appartementen

De vloeroppervlakte van de apparte¬menten varieert van 71 m2 tot 160 m2, exclusief balkon of dakterras. Als bewoner van Vitalis Genderstate beschikt u over een appartement met een ruime woon¬ kamer en met een gesloten serre. Afhankelijk van het type appartement is er een aparte eetkamer en zijn er één of twee slaapkamers. De hoofd¬ slaapkamer heeft een rechtstreekse verbinding met de badkamer. Uw appartement is uitgerust met een compleet ingerichte keuken, voorzien van keukenapparatuur zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en een koelvriescombinatie.

Faciliteiten

Vitalis Genderstate heeft een eigen ontmoetings¬ruimte, ‘Vijverzicht’ genaamd.
Daarnaast zijn er diverse voorzieningen (o.a. bar/restaurant, supermarkt, kapsalon) in het naast¬ gelegen woonzorgcentrum Vitalis Engelsbergen. Naast Vitalis Engelsbergen bevindt zich ook een gezondheidscentrum met onder andere huisartsen en een apotheek.

Veiligheid en comfort

In de appartementen van de Residentie speelt domotica een belangrijke rol. Denk hierbij onder andere aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een alarmeringssysteem om zorgverleners te waarschuwen, en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

Bereikbaarheid

Vitalis Residentie Genderstate is een ideale plek om te wonen. De Residentie is perfect bereikbaar via de uitvalswegen en het openbaar vervoer.